ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρία ELECTRICAL APPLICATION SERVICES – AGELOS GOUSIAS ξεκίνησε μία καμπάνια για την προστασία και ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.

Η άγνοια σκοτώνει

Οι περισσότεροι πρέπει να υποψιάζονται και να ενημερώνονται για τους σοβαρούς κινδύνους που ελλοχεύουν για την ασφάλεια των ιδίων και της οικογένειας τους , χώροι οι οποίοι δεν ελέγχονται  τακτικά από Αδειούχους Επαγγελματίες Ηλεκτρολόγους.

ΓΝΩΣΗ = ΠΡΟΛΗΨΗ

Μη βγάζετε το φις από τις πρίζες τραβώντας το από το καλώδιο. Ο σωστός τρόπος είναι: με το ένα χέρι συγκρατώ την πρίζα και με το άλλο πιάνω το φις και το τραβώ προς τα έξω.Για να καθαρίσετε τα φωτιστικά σας πρέπει να κατεβάζετε το γενικό διακόπτη του ηλεκτρικού ρεύματος.Ποτέ μη βάζετε ή βγάζετε το φις από τις πρίζες με βρεγμένα χέρια. Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα φις για τις κατάλληλες πρίζες. Πριν μπείτε στο μπάνιο ή το ντους πρέπει να σταματήσετε τη λειτουργία του θερμοσίφωνα. Μην επισκευάζετε μόνοι σας ηλεκτρικές συσκευές. Το “φτιάξ΄ το μόνος σου” στην περίπτωση των ηλεκτρικών συσκευών μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς κινδύνους. Οι επισκευές των ηλεκτρικών συσκευών πρέπει να γίνονται από αδειούχο ηλεκτρολόγο.Πριν καθαρίσετε το ηλεκτρικό ψυγείο πρέπει πρώτα να έχετε βγάλει το φις από την πρίζα.Είναι απαραίτητο, πριν χρησιμοποιήσετε μια καινούργια ηλεκτρική συσκευή, να γνωρίζετε τον τρόπο λειτουργίας της.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση του για τα υπέροχα μηνύματα στήριξης , μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ώστε να ενημερώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για τους κινδύνους του ηλεκτρικού ρεύματος.