Κοινωφελές έργο της εταιρίας Electrical Application Services – στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά

Κοινωφελές έργο της εταιρίας Electrical Application Services – ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΟΥΣΙΑΣ στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά

Στα πλαίσια του κοινωνικού του έργου, η επιχείρηση ELECTRICAL APPLICATION SERVICES – ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΟΥΣΙΑΣ μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων  πρόσφερε τη Δευτέρα 7 & Τρίτη 8 Οκτωβρίου τις εθελοντικές του υπηρεσίες στον  1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά στο Μοσχάτο.

Η εταιρία ELECTRICAL APPLICATION SERVICES με άψογη συνεργασία και μεγάλη εμπορική αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού που έκανε την δωρεά του εξοπλισμού, αντικατέστησαν όλο τον παλιό φωτισμό με βιομηχανικά στεγανά φωτιστικά και λαμπτήρες LED στο χώρο στάθμευσης πυροσβεστικών οχημάτων ,γραφείο Αξ/κου υπηρεσίας και κεντρικής εισόδου του κτηρίου.

Στη κεντρική είσοδο του κτηρίου τοποθετήθηκε επιπλέον φωτισμός καθώς εκεί βρίσκεται μια σύνθεση αφιερωμένη στον πυροσβέστη του συγκεκριμένου σταθμού Πέτρο Σπυρόπουλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 24 Απριλίου 1998 στην πυρκαγιά της βιομηχανίας επίπλων SATO στο Μοσχάτο, όταν τμήμα της καιόμενης οροφής κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε.

Η εταιρία ELECTRICAL APPLICATION SERVICES πάντα με πρότυπο την ασφάλεια πραγματοποίησε όλες τις εργασίες με ειδικό πιστοποιημένο εξοπλισμό για εργασίες σε ύψος.