09/04/2015

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Άγγελος Γκούσιας του Ευριπίδη, γεννήθηκε στο Μοσχάτο Αττικής το 1976. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Κατάγεται από ένα χωριό του νομού Σερρών με την ονομασία Κρηνίδα ή Βιτάστα.

Αποφοίτησε από τη δημόσια σχολή τεχνών και επαγγελμάτων ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΙΔΡΥΜΑ το 1993, στον ηλεκτρολογικό τομέα πτυχιούχος στο τμήμα εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Απόφοιτος της ΣΧΟΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ το 1994, εν αποστρατεία έφεδρος Ανθυπολοχαγός το 1995, με εξειδίκευση σε ασύρματα και ενσύρματα δίκτυα και γενικές γνώσεις ηλεκτρολογίας.

Το 1995 έως το 2000 με σύμβουλο και φίλο, πνευματικό οδηγό και καθοδηγητή και συνεργάτη Κωνσταντίνο Καλπακιώτη, το ενδιαφέρον του για το επάγγελμα εκτοξεύτηκε αφού οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκόμισε από τον ίδιο στο κατασκευαστικό τομέα ήταν αρκετές ώστε το 2001 να ξεκινήσει το προσωπικό του όνειρο.

Η επιχείρηση (ELECTRICAL APPLICATION SERVICES – AGELOS GOUSIAS) δραστηριοποιείται από το 2001 μέχρι και σήμερα στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Μέσα από τη διαδικασία της διαρκούς επιμόρφωσης νέων τεχνολογιών έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έργα με υπευθυνότητα και συνέπεια και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την πολυετή του εμπειρία.

Η επιχείρηση πραγματοποιεί μελέτες υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνοντας τόσο το σχεδιασμό όσο και την κατασκευή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, διασφαλίζοντας την εκτέλεση των ηλεκτρολογικών έργων σύμφωνα με τα Ελληνικά Πρότυπα ΕΛΟΤ HD 384 και τους κανόνες σωστής τεχνικής.

Είναι ενεργό μέλος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σε όλες τις δραστηριότητες και επιμορφώσεις.

Το πάθος του για τη δουλειά του δίνει ενέργεια που την αποδίδει σε κάθε έργο που κατασκευάζει.